PALVELUMME Tarjoamme erilaisia hierontapalveluja

Hieronta

Hieronta

Hieronta rentouttaa, vähentää lihaskireyksiä ja lievittää stressiä. Hieronnassa käytämme klassisen- ja urheiluhieronnan tekniikoita, mobilisoivia tekniikoita sekä triggerpistekäsittelyä asiakkaan ongelman ja tarpeen mukaan. Hieronta on aina yksilöllistä ja huomioimme asiakkaan toiveet.

Raskaushieronta

Raskaushieronta

Raskaus on äidille mullistava kokemus niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Raskausajan fyysiset muutokset saattavat tuoda erilaisia kiputiloja niin selkään, hartioihin kuin alaraajoihinkin. Hieronnalla pyritään lievittämään kipua ja stressiä sekä rentouttamaan lihaksia. Hieronnassa käytetään erikoistyynyjä jotka on suunniteltu raskausajan hierontaan.

Purentalihasten käsittely

Purentalihasten käsittely

Purentalihasten kireys voi oireilla monenlaisina vaivoina, muun muassa pään ja niskan särkynä, korvien lukkiutumisena tai esimerkiksi äänenkäytöllisinä haasteina. Usein myös psyykkiset ja emotionaaliset tekijät, kuten stressi pahentavat oireita. Purentalihasten hieronnan tarkoitus on rentouttaa lihaksia ja jännitystiloja. Hieronnassa käsitellään pään, kaulan ja niskan lisäksi purentalihaksia suun sisä- ja ulkopuolelta.