Palvelumme Tarjoamme monipuolisia hierontapalveluja

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta

Hieronta Malmi - Rentoudu klassisessa hieronnassa!

Hieronta vähentää lihaskireyttä, rentouttaa lihaksia ja lievittää stressiä. Lihaskireyttä voivat aiheuttaa liian kova rasitus, yksitoikkoinen työ, huono työasento tai pitkään jatkunut staattinen jännitys. Hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa, lievittää kipua ja rentouttaa kehoa ja mieltä.

Urheiluhieronta

Hieronta Malmi - Tehokas urheiluhieronta sopii kaikille!

Urheiluhieronta on tehokkaampaa kuin klassinen hieronta ja sillä on lihasta muokkaavampi vaikutus. Otteet ovat voimakkaampia ja monipuolisempia, kuin klassisessa hieronnassa. Hieronta nopeuttaa rasituksesta palautumista, lievittää välitöntä ja viivästynyttä lihaskipua, ehkäisee rasitusvammojen syntyä ja auttaa jo syntyneiden vammojen parantumista. Urheiluhieronta on erinomainen lisä lihashuollossa ja se sopii kaikille!

Urheiluhieronta
Raskaushieronta

Raskaushieronta

Hieronta Malmi - On tärkeää, että äiti voi hyvin raskausaikana!

Raskaus on naiselle mullistava kokemus niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Raskausajan fyysiset muutokset saattavat tuoda erilaisia kiputiloja niin selkään, hartioihin kuin alaraajoihinkin. Jotkut äidit kärsivät yläraajojen puutumisesta. Hieronnalla pyritään lievittämään kipua, rentouttamaan lihaksia ja vähentämään stressiä, jolloin äiti voi paremmin.

Hieronnassa käytetään erikoistyynyjä, jotka on suunniteltu raskausajan hoitoihin. Tyynyillä saadaan tuettua äiti mukavaan ja turvalliseen asentoon kylkimakuulle. Hierontaan voi tulla missä vaiheessa raskautta tahansa ja hoidossa voi käydä koko raskauden ajan. Hieronnalla ei missään tapauksessa voi aikaansaada keskenmenoa, eli on täysin turvallista hieroa jo raskauden alkuvaiheesta alkaen.

Raskaushieronta sopii myös synnyttäneille äideille. Se nopeuttaa raskaudesta- ja synnytyksestä tai sektiosta palautumista. Nukkuvan vauvan voi ottaa hierontaan mukaan esimerkiksi kantokopassa tai turvakaukalossa.

Kuivakuppaus eli imukuppihieronta

Kuivakuppausta Malmilla

Kuivakuppaus on vanha, alun perin Kiinasta lähtöisin oleva hoitomuoto. Imukupeilla hoidetaan lihaksia, lihaskalvoja ja triggerpisteitä. Imukupeilla voidaan hoitaa myös arpikudosta. Hoito on tehokasta; se kiihdyttää aineenvaihduntaa sekä lymfaneste- ja verenkiertoa, poistaa kuona-aineita sekä rentouttaa lihaksia.

Hoito perustuu alipaineeseen; kupeilla nostetaan ihoa, ihonalaiskudoksia ja lihaskalvoja irti alustastaan. Imukuppeja liu´utetaan ihoa pitkin tai pidetään paikoillaan.

Imukuppihieronnan kesto hieronnan kokonaiskestosta on noin 15min.

HUOM! Kuppauksesta voi tulla verenpurkaumia ja punoitusta ihoon, mutta jäljet paranevat noin viikossa.

Esteet hoidolle

  • verenohennus- ja kortisonilääkkeet
  • aspiriinin ja disperiinin käyttö
  • suonikohjut (käsittelyalueella) tai leikatut suonikohjut
  • ihorikkoumat, luomet (käsittelyalueella), ihosairaus
  • sydämen vajaatoiminta
  • vaikea diabetes
  • akuutti vamma / tulehdus / kuume
  • syöpä, tyrä ja muut vakavat sairaudet
  • raskaus (vatsan ja ristiselän alueet)
  • heikko terveydentila

 

Kuivakuppaus eli imukuppihieronta
Purentalihasten manuaalinen käsittely

Purentalihasten manuaalinen käsittely

Hieronta Malmi - kokeile purentalihasten käsittelyä

Narskutteletko hampaita? Niska aina jumissa? Vaivaako stressileuka eli puretko hampaita yhteen stressatessasi? Purentalihasten kireys voi oireilla monenlaisina vaivoina muun muassa pään ja niskan särkynä, korvien lukkiutumisena tai esimerkiksi äänenkäytöllisinä haasteina. Usein myös psyykkiset ja emotionaaliset tekijät, kuten stressi pahentavat oireita.

Purentalihaksia olisi hyvä ajatella kokonaisuutena, johon vaikuttavat monet sellaiset lihakset, jotka eivät välttämättä sijaitse oireilevalla alueella. On perusteltua hoitaa esimerkiksi käsiä, sillä usein työstä aiheutuvat käsien jännitykset heijastuvat aina hartioihin ja niskaan saakka, josta taas on läheinen yhteys purentalihaksiin. Myös hengitystapa voi vaikuttaa lihaskireyksiin ja niistä aiheutuviin oireisiin.

Purentalihasten hieronnan tarkoitus on rentouttaa lihaksia ja sitä kautta helpottaa jännitystiloja. Hoito tehdään klassisen hieronnan tekniikoilla, rauhallisin ottein. Ensimmäinen käynti alkaa yleensä pienellä haastattelulla. Hieronnassa käsitellään pään, kaulan ja niskan lisäksi purentalihaksia suun sisä- ja ulkopuolelta. Makeaa kipua voi tuntua, jos lihakset ovat kovin jumissa. Hoidon on kuitenkin tarkoitus olla miellyttävää ja rentouttavaa. Hieronnan lisäksi suosittelemme myös omatoimista jumppaa esimerkiksi leualle ja kielelle.

Yrityksille

Hieronta Malmi - Hyvinvointia yrityksen työntekijöille!

Jos haluat tarjota hierontaa työntekijöillenne Malmin hierontapisteen tiloissa, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yritys voi kustantaa hieronnat kokonaisuudessaan, jolloin minä laskutan yritystä. Yritys voi kustantaa osan hieronnan kokonaishinnasta ja työntekijä maksaa loput itse. Tällöin laskutan yritystä ja työntekijä maksaa oman osuutensa joko käteisellä tai kortilla.

Tarjouspyynnöt joko sähköpostilla hieronta@malminhierontapiste.fi tai puhelimitse, puh. 044 9841161 / Urheiluhieroja Niina Immanen

Yrityksille