Nyt myös Intialaista päähierontaa

Malmin hierontapisteeltä saa nyt myös rentouttavaa Intialaista päähierontaa.

Intialainen päähieronta on Intiasta kotoisin oleva, perheen kesken tehtävä osa hiusten hoitoa. Länsimaalainen versio siitä eroaa alkuperäisestä, koska se on muokattu meidän tarpeisiin. 45-minuutisessa hoidossa hierotaan hartioita, niskaa, päätä ja kasvoja. Koska päämääränä on rentoutuminen sen aikana ei puhuta. Hieronta tehdään istuviltaan ja meillä siihen ei käytetä öljyä.

Päähieronta auttaa mm. seuraaviin asioihin:

Stressi, unihäiriöt, lihasjännitys, päänsärky/migreeni ja henkinen alivireys.

Mitä sinun kannattaa ottaa huomioon:

– Pue rennot vaatteet päälle, koska hieronta tehdään niiden päältä. T-paita on mainio valinta.

– Laita villasukat jalkaan, jos palelet helposti.

– Hiuksiin ei kannata laittaa muotoilutuotteita hoitopäivänä ja pitkät hiukset olisi hyvä harjat vielä ennen hoitoa. Pitkät hiukset sidotaan hartia- ja niskahieronnan ajaksi. Ota oma hiuslenkki mukaan!

Varaa aikasi Intialaiseen päähierontaan TÄÄLTÄ –>>