Malmin hierontapisteellä on joka kuukausi hyvät tarjoukset. Maaliskuussa 2017 tarjouksessa ovat 45 min, 60 min ja 90 min Raskaushieronnat sekä 2×60 min Hieronta.

Jos olet raskaana, etkä ole vielä kokeillut rentouttavaa raskaushierontaa, nyt kannattaa tulla kokeilemaan sitä Malmin hierontapisteelle.

Hieronta Malmi – On tärkeää, että äiti voi hyvin raskausaikana!

Raskaus on naiselle mullistava kokemus niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. On tärkeää, että äiti voi hyvin raskausaikana, sillä se on myös vauvalle paras mahdollinen kasvualusta. Raskaushieronnan aikana otamme huomioon äidin kokonaisvaltaisesti, niin henkisen mielentilan kuin fyysisetkin oireet. Raskausajan fyysiset muutokset saattavat tuoda erilaisia kiputiloja niin selkään, hartioihin kuin alaraajoihinkin. Jotkut äidit kärsivät yläraajojen puutumisesta. Hieronnalla pyritään lievittämään kipua, rentouttamaan lihaksia ja vähentämään stressiä, jolloin äiti voi paremmin.

Hieronnassa käytetään erikoistyynyjä, jotka on suunniteltu raskausajan hoitoihin. Tyynyillä saadaan tuettua äiti mukavaan ja turvalliseen asentoon, joko kylkimakuulle tai puoli-istuvaan asentoon. Hierontaan voi tulla missä vaiheessa raskautta tahansa ja hoidossa voi käydä koko raskauden ajan. Hieronnalla ei missään tapauksessa voi aikaansaada keskenmenoa, eli on täysin turvallista hieroa jo raskauden alkuvaiheesta alkaen.

Raskaushieronta sopii myös synnyttäneille äideille. Se nopeuttaa raskaudesta- ja synnytyksestä tai sektiosta palautumista. Nukkuvan vauvan voi ottaa hierontaan mukaan esimerkiksi kantokopassa tai turvakaukalossa.

Maaliskuussa Raskaushieronnat tarjoushintaan Malmin hierontapisteellä!

Hierontaa Malmilla

Katso kaikki hierontatarjouksemme TÄÄLTÄ ->>